فراخوان ثبت‌ درخواست همیار دانشجو در سیستم گلستان دانشگاه علامه طباطبائی

۲۰ شهریور ۱۴۰۱ | ۱۵:۳۷ کد : ۱۹۱۱۶ اطلاعیه ها
بر اساس فراخوان اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، دانشجویان علاقه مند به انجام کار دانشجویی می توانند از طریق مراجعه به سیستم گلستان، اقدام به ثبت درخواست کار دانشجویی در زمینه مورد علاقه خود کنند.
فراخوان ثبت‌ درخواست همیار دانشجو در سیستم گلستان دانشگاه علامه طباطبائی

بر اساس این فراخوان، اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، به منظور ساماندهی همیار دانشجو و الکترونیکی کردن فرایندها، اقدام به راه اندازی سامانه کار دانشجویی در سیستم گلستان کرده است. بنابراین دانشجویان علاقه مند به انجام کار دانشجویی می توانند از طریق مراجعه به سیستم گلستان، اقدام به ثبت درخواست کار دانشجویی در زمینه مورد علاقه خود کنند.
ثبت‌نام اولیه از 22 شهریورماه تا 14 مهرماه 1401 و از طریق سایت معاونت دانشجویی لینک سامانه آموزشی گلستان یا آدرس https://ems.atu.ac.ir/home/Default.htm انجام می شود.

فعالیت های تعریف شده برای همیار دانشجو:

قابل ذکر است به کارگیری دانشجویان متقاضی بر اساس اعلام نیاز و تایید واحد مربوطه است و همچنین پرداخت هرگونه حق الزحمه، بر اساس ثبت شماره حساب و ثبت درخواست در سامانه کار دانشجویی و تایید نهایی آن توسط اداره خدمات و رفاه دانشجویان است.

واحدهای درخواست کننده همیار دانشجو:

پر کردن قسمت توضیحات توسط دانشجو الزامی است (محل انجام کار دانشجویی را در قسمت توضیحات ثبت کنید).

کلید واژه ها: دانشجویی کار دانشجویی ثبت کار دانشجو همیار دانشجو دانشجویان اساس