مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجوی نمونه دانشجویان بین المللی تا ۶ آبان ماه تمدید شد

۳۰ مهر ۱۴۰۱ | ۱۰:۰۸ کد : ۱۹۴۷۵ اطلاعیه ها

مهلت ثبت‌نام در جشنواره دانشجوی نمونه دانشجویان بین المللی با توجه به هماهنگی‌های انجام شده تا 6 آبان ماه 1401 تمدید شد.

- امکان ثبت نام دانشجویان بین المللی از طریق سامانه به آدرس portal.saorg.ir همانند دانشجویان ایرانی فراهم شده است.
 - معدل مدرک مقطع قبلی صادره از کشور متبوع برای دانشجویان بین المللی به صورت معدل گیری سیستم آموزشی ایران، توسط دانشگاه معادلسازی شده و در فرآیند سامانه لحاظ می شود.
 - گواهی دوره آموزش زبان فارسی و سامفا در بخش مدرک آزمون زبان و یا امتیازات افزوده الصاق شود.

گفتنی است؛ مهلت اعلام شده  دیگر تمدید نخواهد شد و پس از بسته شدن سامانه ثبت نام، درخواست‌هایی که ثبت نهایی نشده باشند، ارزیابی نخواهد شد.

دانلود آیین نامه

دانلود شیوه نامه