فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی)

۱۰ مهر ۱۴۰۲ | ۱۷:۰۳ کد : ۲۲۸۸۵ اطلاعیه ها
اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی، فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی) از طریق سامانه گلستان را منتشر کرد.
فراخوان ثبت‌نام همیار دانشجو (کار دانشجویی)

معاونت دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور ترویج فرهنگ همیاری، بهره‌گیری از توانمندی‌های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینه‌های کسب تجربه برای دانشجویان، بر اساس ضوابط و شرایط شیوه‌نامه سازمان امور دانشجویان، اقدام به جذب همیار دانشجو می‌کند.
بر این اساس دانشجویان علاقه‌مند به همکاری در قالب همیار دانشجو می‌توانند از تاریخ 9 تا 20 مهرماه 1402، از طریق سایت معاونت دانشجویی، با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس: https://ems.atu.ac.ir اقدام به ثبت درخواست کنند.

شرایط عمومی:
- گذراندن حداقل یک نیم‌سال تحصیلی برای دانشجویان دوره کارشناسی پیوسته
- داشتن صلاحیت انضباطی (نداشتن سابقه محکومیت انضباطی در مقطع فعلی و مقاطع قبلی)
- داشتن صلاحیت آموزشی (نداشتن دو نیم‌سال مشروطی متوالی یا غیر متوالی در زمان ارائه درخواست)
- حداقل میانگین نمرات درسی متقاضی همیار دانشجو در مقطع کارشناسی 14 و مقاطع تحصیلات تکمیلی 15
- دستیار پژوهشی و دستیار آموزشی استادان، همیار دانشجو محسوب نمی‌شوند
- دانشجو به طور همزمان نمی‌تواند در دو واحد به عنوان همیار دانشجو مشغول به فعالیت باشد

شرایط اختصاصی:
- گذراندن دوره‌های کوتاه‌مدت تخصصی در نظر گرفته شده برای همیار دانشجو (پس از ثبت‌نام اولیه، اطلاعیه دوره‌ها منتشر و اطلاع‌رسانی می‌شود)

لینک دانلود فایل

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معاونت دانشجویی اداره خدمات و رفاه اجتماعی همیار دانشجو کار دانشجویی