تمدید فراخوان ثبت‌ درخواست همیار دانشجو در سیستم گلستان (کار دانشجویی)

۱۰ اسفند ۱۴۰۱ | ۱۶:۱۵ کد : ۲۰۹۱۱ اطلاعیه ها
بر اساس اطلاعیه اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی، مهلت درخواست همیار دانشجو را تا تاریخ ۲۰ اسفندماه ۱۴۰۱ تمدید شد.
تمدید فراخوان ثبت‌ درخواست همیار دانشجو در سیستم گلستان (کار دانشجویی)

اداره خدمات و رفاه دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در اطلاعیه ای اعلام کرد، با توجه به درخواست دانشجویان، مهلت درخواست همیار دانشجو در سامانه گلستان را تمدید کرد.
دانشجویان علاقه مند به انجام کار دانشجویی می توانند تا تاریخ 20 اسفندماه 1401 از طریق مراجعه به سامانه گلستان، نسبت به ثبت درخواست کار دانشجویی اقدام کنند.
معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور ترویج فرهنگ همیاری، بهره گیری از توانمندی های دانشجویان در پیشبرد امور آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، رفاهی و ایجاد زمینه های کسب تجربه برای دانشجویان، اقدام به جذب همیار دانشجو بر اساس ضوابط و شرایط شیوه نامه سازمان امور دانشجویان می کند.
گفتنی است به کارگیری دانشجویان متقاضی مستلزم اعلام نیاز و تایید واحد مربوطه است و همچنین پرداخت هرگونه حق الزحمه، مستلزم ثبت درخواست در سامانه کار دانشجویی و تایید نهایی آن توسط اداره خدمات و رفاه دانشجویان است.

آدرس سامانه گلستان: https://ems.atu.ac.ir
دانلود شرایط و نحوه ثبت نام

کلید واژه ها: دانشجویان سامانه سامانه گلستان دانشجویی کار دانشجویی درخواست گلستان ثبت