معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر کرد؛

۰۵ مرداد ۱۴۰۲ | ۱۸:۳۶ کد : ۲۲۴۸۰ خبر روز
فراخوان شرکت در سیزدهمین جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی، دفتر انجمن‌های علمی دانشجویی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی فراخوان و شیوه‌نامه اجرایی سیزدهمین دوره جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت‌ها و دستاوردهای علمی دانشجویان را منتشر کرد.

بر اساس این فراخوان انجمن‌های علمی دانشجویی، گروه‌های دانشجویی و دانشجویان به صورت فردی می‌توانند آثار خود را بر اساس شیوه‌نامه اجرایی این جشنواره، تا تاریخ 4 شهریورماه 1402 به آدرس anjomanelmi98.atu@gmail.com ارسال کنند.
آثار انجمن‌های علمی در حوزه‌های رقابتی انجمن علمی آموزش محور، انجمن علمی برتر، فعالیت علمی خلاقانه، نشریه، مسابقه، محتوای دیجیتال، کتاب، کارآفرینی، اختراع، انجمن پویا، انجمن‌های بین رشته‌ای، فعالیت‌های بین المللی، پویش سفیر حرکت و بخش ویژه و آثار دانشجویان به صورت فردی فقط در حوزه‌های رقابتی کتاب، اختراع و انجمن پویا شرکت داده می‌شوند.

دریافت قالب گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویی در حوزه انجمن آموزش محور
دریافت قالب گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویی در حوزه انجمن برتر
دریافت قالب گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویی در حوزه انجمن خلاق
دریافت قالب گزارش عملکرد انجمن علمی دانشجویی در بخش فعالیت‌های بین المللی