اخبار

فراخوان چهاردهمین جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر کرد؛

فراخوان شرکت در چهاردهمین جشنواره درون‌دانشگاهی حرکت، ویژه فعالیت‌های انجمن‌های علمی دانشجویی از سوی معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد.

«لبخند تلاطم»

کتاب «لبخند تلاطم» نوشته امانوئل درمن، مایکل میلر با همکاری دیوید پارک و ترجمه محمد جلوداری ممقانی و علی صفدری وایقانی از سوی مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی به چاپ رسید.

ادامه مطلب
اعلام اسامی پذیرفته‌شدگان دکتری بدون آزمون دانشگاه علامه‌طباطبائی سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳

گروه استعدادهای درخشان دانشگاه علامه‌طباطبائی، اسامی پذیرفته‌شدگان رشته‌های بدون آزمون مقطع دکتری، سهمیه استعدادهای درخشان، سال تحصیلی ۱۴۰۴_۱۴۰۳ را منتشر کرد.