اطلاعیه وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی

۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۰۹:۳۱ کد : ۲۱۵۱۲ اطلاعیه ها
اطلاعیه دریافت وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی اعلام شد.
اطلاعیه وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی

باآرزوی سلامتی و تندرستی برای همه دانشجویان، به اطلاع دانشجویان محترم متقاضی دریافت وام های ضروری و ودیعه مسکن متاهلی می رساند که ثبت تقاضای وام در سامانه یکپارچه صندوق رفاه دانشجویان https://refah.swf.ir  از تاریخ 1402/2/17 فعال می باشد و ضرورت دارد تمامی دانشجویان متقاضی واجد شرایط، نسبت به ثبت درخواست خود در سامانه مذکور اقدام نمایند

براساس آخرین مصوبات صندوق رفاه دانشجویان:

1- مهلت درخواست وام تحصیلی و شهریه که از ابتدای نیمسال جاری آغاز شده است تا تاریخ 1402/02/31تمدید می گردد.

2- سقف مبلغ ضمانت وام های دانشجویی، برای کارمندان قراردادی به 60 و برای کارمندان پیمانی یا رسمی به 120 میلیون تومان افزایش یافته است.

3- ارائه گواهی کسر از حقوق صرفاً برای دانشجویانی که بالاتر از 120 میلیون تومان وام دریافت خواهند نمود، الزامی است.

4-ذبرای دریافت وام ودیعه مسکن الصاق تصویر صفحه اول اجاره نامه دارای کد رهگیری توسط دانشجو الزامی است.

جدول زمانبندی درخواست ثبت وام ها

نوع وام

دوره

آخرین مهلت ثبت درخواست وام

ضروری

روزانه

1402/2/31

* دانشجو می تواند در هر نیمسال منحصرا از یک رویداد استفاده نماید.

* استفاده از هر رویداد در طول مقطع تحصیلی، صرفا یک بار مجاز می باشد.

* دانشجویان کارشناسی پیوسته و دکتری ناپیوسته حداکثر سه رویداد

* دانشجویان کارشناسی ارشد ناپیوسته حداکثر دو رویداد

* رویداد ازدواج، فقط یک نوبت در تمام مقاطع تحصیلی و حداکثر تا 18 ماه پس از تاریخ عقد صرفا در دوران تحصیل امکان پذیر خواهد بود.

* دانشجویانی که قبلا از وام ضروری رویداد به تشخیص ریاست صندوق بهره مند شده اند امکان استفاده از وام رویداد خرید لوازم کمک آموزشی را ندارند.

*رویداد خرید لوازم کمک آموزشی با تکمیل فرم تقاضای وام با تایید معاون محترم دانشجویی و ارائه مدارک لازم (شامل فاکتور رسمی و رسید خرید برای گوشی موبایل، لب تاپ، قلم نوری و ...) پرداخت خواهد شد.

ودیعه مسکن متاهلی

روزانه

1402/2/31

* دانشجو می بایست متاهل، فاقد خوابگاه و دارای سند تعهد و اجاره نامه (دارای کد رهگیری) باشد.

* به آخرین نیمسال تحصیلی در سنوات مجاز، وام مسکن تعلق نمی گیرد.

* در صورتی که زوجین دانشجو باشند، فقط یکی از آنها می تواند از وام ودیعه مسکن بهره مند شود.

جدول نوع و مبلغ وام ها در نیمسال دوم  سال تحصیلی 1402-1401

نوع وام

مقاطع تحصیلی

مبلغ وام به ریال