برگزاری مراسم غبار روبی مزار شهدای گمنام دانشگاه علامه طباطبائی به مناسبت هفته بسیج

۰۳ آذر ۱۴۰۰ | ۱۳:۰۶ کد : ۱۶۲۸۴ خبر روز
به مناسبت هفته بسیج، مراسم غبار روبی از مزار شهدای گمنام دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی، به مناسبت گرامیداشت هفته بسیج، مراسم غبار روبی مزار دو شهید گمنام به همت معاونت فرهنگی و اجتماعی در تاریخ 3 آذرماه بعد از اقامه نماز ظهر عصر با حضور رئیس دانشگاه، مسئول نهاد مقام مظم رهبری در دانشگاه، اعضای هیات رئیسه و جمعی از نمازگزاران دانشگاه برگزار گردید.

رئیس دانشگاه در این مراسم در سخنانی با گرامیداشت هفته بسیج، این نهاد را یادگار ارزشمند بنیانگذار جمهوری اسلامی ایران حضرت امام خمینی (ره) برشمرد و گفت: بسیج نقش های مهم و برجسته ای را در پاسداری از انقلاب اسلامی و دستاوردهای آن داشته است. وی با تجلیل از جانفشانی های شهیدان افزود: پاسداری و صیانت از ارزش های انقلاب اسلامی و ارزش های آن از مهم ترین رسالت‌های امروز ما است.

همچنین در این مراسم بیانیه بسیج کارکنان دانشگاه نیز قرائت شد.
این مراسم با غباررویی از مزار دو شهید گمنام برگزار شد و شرکت کنندگان بار دیگر با آرمان‌های امام خمینی(ره) و شهدای انقلاب اسلامی و هشت سال دفاع مقدس تجدید پیمان کردند.