نشریه فرانسوی زبان Recherches en langue française موفق به کسب اعتبار علمی مصوب شد

۳۱ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۷:۴۷ کد : ۱۵۱۷۶ آموزش و پژوهش
نشریه فرانسوی زبان Recherches en langue française (زبان پژوهی فرانسه) موفق به کسب اعتبار علمی مصوب از وزارت علوم تحقیقات و فناوری شد.

به گزارش روابط عمومی، در راستای ارتقای علمی نشریات دانشگاه علامه طباطبائی نشریۀ فرانسوی زبان Recherches en langue française در کمیسیون نشریات علمی کشور و پایگاه علوم جهان اسلام (ISC) مورد ارزیابی قرار گرفت و موفق شد اعتبار علمی مصوب «ب» (معادل علمی-پژوهشی سابق) را دریافت کند.

دکتر موسوی رضوی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، ضمن اعلام این خبر گفت: با تلاش مسئولان، این مجله جزو نشریات علمی مصوب وزارت علوم شده و تعداد نشریات علمی مصوب دانشگاه در کمیسیون نشریات علمی کشور به ۳۲ عنوان رسیده است.

وی ابراز امیدواری کرد: با برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده در گام‌های بعدی، نشریات دانشگاه در پایگاه‌های معتبر بین‌المللی همچونScopus نمایه شوند.