اساسنامه کانون دانش‌آموختگان دانشگاه علامه‌طباطبائی تدوین شد

۲۲ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۴۹۴۰ فرهنگی و دانشجویی
این اساسنامه بر اساس آیین نامه نحوه تشکیل انجمن دانش آموختگان دانشگاه‌ها و مؤسسات آموزش عالی و پژوهشی که در سال ۱۳۷۷ به تصویب وزارت علوم، تحقیقات و فناوری رسید، تدوین شده است.
اساسنامه کانون دانش‌آموختگان دانشگاه علامه‌طباطبائی تدوین شد

به گزارش روابط عمومی، اساسنامه کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی در ۳۳ ماده تدوین شده است.

در مادۀ ۱ این اساسنامه آمده است کانون دانش آموختگان دانشگاه علامه طباطبائی، تشکیلاتی است علمی، فرهنگی، غیرسیاسی، غیر انتفاعی و مستقل از دانشگاه و دارای شخصیت حقوقی مستقل که در این اساسنامه به اختصار، کانون نامیده شده است.

همچنین دانش آموختۀ دانشگاه علامه طباطبائی  به شخصی اطلاق می شود که موفق به اخذ حداقل یک مدرک رسمی یکی از مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد یا دکتری از این دانشگاه باشد. دانش‌آموختگان تمام مؤسساتی که از تجمیع آن ها دانشگاه علامه طباطبائی تشکیل شده است، نیز جزء دانش آموختگان این دانشگاه محسوب می شوند.

علاقه مندان برای دریافت اساسنامه اینجا را کلیک نمایند.