ثبت نام دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی اعضای هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی آغاز شد

۱۵ دی ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۹۶۶ آموزش و پژوهش اطلاعیه ها
بیست و ششمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی ویژۀ اعضای هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور ارتقاء سطح توانمندی آماده‌سازی ایشان 17 دی و 24 دی سال جاری برگزار خواهد شد.

بیست و ششمین دورۀ دانش افزایی و توانمندسازی ویژۀ اعضای هیأت علمی دانشگاه علامه طباطبائی به منظور ارتقاء سطح توانمندی آماده‌سازی ایشان در روزهای چهارشنبه مورخ17 دی و 24 دی 1399 (در دو گروه) به صورت برخط در سامانۀ جلسات به آدرس اینترنتی atu-meet.iranlms.org/publicو با ظرفیت 40 نفر برای هر کارگاه از ساعت 16 لغایت 18 برگزار خواهد شد.

علاقمندان به حضور در این دوره‌ها می توانند از روز شنبه مورخ 99/10/13 ساعت 13، با مراجعه به سامانۀ دوره‌های مهارت افزایی و آموزش‌های تخصصی آزاد به آدرس otc.atu.ac.irدر دوره‌های مورد نظر شرکت فرمایند.

لینک راهنمای ثبت نام

شماره تماس جهت کسب اطلاعات بیشتر:48392250 - 09121592213