نخستین جایزه بین المللی یادمان علامه سید محمد حسین طباطبائی برگزار می شود

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۷۷ خبر روز
نخستین جایزه بین المللی یادمان علامه سید محمد حسین طباطبائی، ویژۀ نگارش کتاب به زبان فارسی برگزار می شود.
نخستین جایزه بین المللی یادمان علامه سید محمد حسین طباطبائی برگزار می شود

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این جایزۀ بین المللی به همت دانشگاه علامه طباطبائی و با همکاری موسسه فرهنگی اکو و به مناسبت هفتۀ کتاب و کتابخوانی برگزار می شود.
طی فراخوان این جایزۀ بین المللی از پژوهشگران غیر ایرانی در کشورهای گوناگون جهان دعوت شده است تا کتاب های علمی خود در حوزۀ علوم انسانی و اجتماعی که به زبان فارسی در بازۀ زمانی یکم آبان 1397 الی یکم آبان 1399 منتشر کرده اند را برای ارائه در کمیتۀ داوری ارسال کنند.
بر این اساس، مهلت ارسال آثار تا 10 آبان ماه سال جاری است و علاقه‌مندان می توانند آثار خود را به ایمیل  international@atu.ac.ir ارسال کنند.
گفتنی است، کارنامۀ علمی نویسنده، فایل پی.دی.اف 20 صفحۀ نخست کتاب (شامل صفحه عنوان، صفحه حقوقی، فهرست مطالب، پیشگفتار، مقدمه و صفحات آغازین متن)، چکیده معرفی کتاب در 500 واژه از جمله مدارکی است که نویسندگان برای دبیرخانۀ این جایزل بین المللی باید ارسال نمایند.