نمایه شدن نشریه Issues in Language Teaching دانشگاه علامه طباطبائی در پایگاه بین‌المللی دوج(DOAJ)

۰۳ آبان ۱۳۹۹ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۳۱۷۴ آموزش و پژوهش
نشریه انگلیسی زبان Issues in Language Teaching (مسائل آموزش زبان انگلیسی) دانشگاه علامه طبابائی در پایگاه بین‌المللی دوج(DOAJ) نمایه شد.

دکتر موسوی رضوی، مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه، ضمن اعلام این خبر گفت: در راستای بین‌المللی‌سازی نشریات علمی دانشگاه علامه طباطبائی و با همت و تلاش همکاران گرامی، نشریه انگلیسی زبان Issues in Language Teaching در پایگاه بین‌المللی دوج (DOAJ)  ثبت نهایی شد. او افزود: با تلاش مسئولان محترم، این مجله در پایگاه بین‌المللی دوج (DOAJ) نمایه شده و تعداد نشریات دانشگاه در این نمایه به 19عنوان رسیده است. مدیر مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه اظهار امیدواری کرد با برنامه‌ریزی های انجام‌شده، در گام‌های بعدی نشریات دانشگاه در پایگاه‌های معتبر دیگر همچون Scopus نمایه شوند.