انتشار فهرست کتاب‌های چاپی خریداری شده کتابخانه مرکزی در سه ماهه دوم سال 1398

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۱۰۱۰۳ آموزش و پژوهش
دسترسی به عنوان‌های کتاب‌های خریداری شده در سه ماهه دوم سال 98 توسط کتابخانه مرکزی و مرکز فراهم شده است. این کتاب‌ها در حوزه‌های موضوعی رشته‌های تحصیلی دانشگاه از جمله ارتباطات، اقتصاد، روانشناسی، الهیات، ادبیات فارسی، بازاریابی، گردشگری، روابط بین‌الملل، کارآفرینی، تربیت‌بدنی، تاریخی، مدیریت فناوری، جامعه‌شناسی، مشاوره، اجتماعی، حقوقی، بانکداری، علم اطلاعات و دانش‌شناسی، فلسفه، مدیریت و زبان‌شناسی هستند.
انتشار فهرست کتاب‌های چاپی خریداری شده کتابخانه مرکزی در سه ماهه دوم سال 1398
 اولویت خرید این منابع، نخست نیازهای اطلاعاتی جامعه کاربران کتابخانه‌های دانشگاه، و نیز منابع جدید و به‌روز منتشر شده در حوزه‌های موضوعی مرتبط با رشته‌های تحصیلی دانشگاه در سال 1398 است. جهت مشاهده فهرست الفبایی عناوین کتاب‌های یاد شده به لینک زیر مراجعه نمایید. شایان ذکر است، سازماندهی این مجموعه منابع آغاز شده و به زودی در دسترس کاربران گرامی قرار خواهد گرفت.