نحوه دسترسی دانشجویان ورودی جدید به اینترنت و سرویس های مرکز فناوری دانشگاه اعلام شد

۰۷ شهریور ۱۳۹۷ | ۰۴:۳۰ کد : ۶۷۲۹ خبر روز اداری سازمانی
مدیریت فناوری اطلاعات و ارتباطات در اطلاعیه ای نحوه دسترسی دانشجویان ورودی جدید به اینترنت دانشگاه و همچنین دسترسی به امکانات و سرویس های پیش بینی شده در این مرکز را اعلام کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه در این اطلاعیه آمده است:کلیه دانشجویان ورودی جدید به منظور استفاده از خدمات فناوری اطلاعات و ارتباطات دانشگاهی می بایست از طریق پرتال این مرکز به نشانی its.atu.ac.ir نسبت به ساخت اکانت اقدام نمایند.

بر اساس این اعلام دسترسی به سرویس های: اینترنت پرسرعت، پست الکترونیکی دانشگاهی، ارائه فضای محاسباتی، سامانه آموزش مجازی، ارائه کانکشن اتصال vpn، فضای ابری دانشگاه، فرم های دانشجویی، دانلود نرم افزارهای کاربردی، سامانه سپاد و نیز امکان طرح سئوالات متداول و دریافت پاسخ از سوی کارشناسان این مرکز از جمله این سرویس ها و خدمات است.

لازم به ذکر است ضروری است دانشجویان ورودی جدید با توجه به احراز هویت یکپارچه نام کاربری در خدمات فناورانه، به منظور استفاده از اینترنت، ایمیل دانشگاهی خود را در آدرس ایجاد و پس از آن با نام کاربری و کلمه عبور ایمیل به اینترنت متصل شوند.

کلید واژه ها: مرکز فناوری دانشگاه علامه طباطبائی مدیر مرکز فناوری دسترسی به اینترنت سامانه احراز هویت مرکزی