«اندازه و احتمال»

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۵۵ کد : ۲۲۱۰۶ معرفی کتاب
کتاب «اندازه و احتمال»، نوشته اس .آر. آتریا و وی. اس. ساندر با ترجمه رضا پورطاهری، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی، به همت مرکز چاپ و انتشارات این دانشگاه منتشر شده است.
«اندازه و احتمال»

کتاب «اندازه و احتمال»، نوشته اس .آر. آتریا و وی. اس. ساندر با ترجمه رضا پورطاهری، عضو هیئت علمی دانشکده آمار، ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.
کتاب «اندازه و احتمال» برای افرادی که با آنالیز ریاضی در سطح کارشناسی آشنایی دارند قابل استفاده است. بیشتر مطالب کتاب استاندارد هستند اما اثبات بعضی از قضیه های استاندارد به شیوه معمول و استاندار ارائه نشده است. با انتخاب بخش های مورد نیاز و با توجه به سرفصل، از این کتاب برای تدریس دروس احتمال و نظریه اندازه و احتمال در مقطع تحصیلات تکمیلی استفاده می شود.
کتاب حاضر در هفت بخش، با سرفصل های «احتمال و اندازه»، «انتگرال»، «متغیرهای تصادفی»، «اندازه احتمال روی فضای ضربی»، «تابع مشخصه و همگرایی»، «رنجیرهای مارکوف» و «مباحثی در آنالیز» تالیف شده و در اختیار مخاطبان قرار گرفته است.

موضوع: علوم ریاضی و رایانه
نویسندگان: اس .آر. آتریا، وی. اس. ساندر
مترجم: رضا پورطاهری
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
اندازه: وزیری

جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_811.html مراجعه کنید.

کلید واژه ها: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب رضا پورطاهری اندازه و احتمال