«روش تحقیق مالی و حسابداری»

۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۱:۱۷ کد : ۲۲۱۰۴ معرفی کتاب
کتاب «روش تحقیق مالی و حسابداری»، نوشته امیر حسین ارضاء و فرهاد طهماسبی، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.
«روش تحقیق مالی و حسابداری»

کتاب «روش تحقیق مالی و حسابداری»، نوشته امیر حسین ارضاء، عضو هیئت علمی دانشگاه علامه طباطبائی و فرهاد طهماسبی، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.
تغییر نگاه به روش تحقیق و ایجاد ارتباط با این مقوله، اجازه می دهد که دانش و بینش خود را به طور قابل ملاحظه ای از فرایند تحقیق و همچنین نحوه به کارگیری آن عمیق تر و گسترده تر کنیم. کتاب «روش تحقیق مالی و حسابداری» با تکیه بر سابقه و تجربه نویسندگان در حوزه مالی و حسابداری قصد دارد که دانشجویان و علاقه مندان این حوزه را با انواع روش ها و اهداف مطالعه ساختارمند آشنا کند.
کلیات طرح کتاب حاضر در 7 فصل با عنوان های، «مقدمه ای بر فرایند روش تحقیق مالی و حسابداری»، «نظریه و فلسفه تحقیق»، «مرور انتقادی ادبیات»، «پژوهش های کمی»، «پژوهش های کیفی»، «نگارش و ارائه گزارش پروژه» و «پیوست ها» تهیه و تنظیم شده است.

موضوع: مدیریت و حسابداری
نویسندگان: امیر حسین ارضاء، فرهاد طهماسبی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
تعداد صفحات: 482
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402

جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_809.html مراجعه کنید.

کلید واژه ها: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی روش تحقیق مالی و حسابداری معرفی کتاب امیرحسین ارضاء فرهاد طهماسبی