۲۴ خرداد ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۲ کد : ۲۲۱۰۲ معرفی کتاب
کتاب «بومی سازی برنامه های اتحادیه اروپا در زمینه توسعه خدمات کتابخانه های عمومی متناسب با بافت فرهنگی-اجتماعی ایران»، نوشته گلنسا گلینی مقدم، رحمت الله فتاحی و فریده عصاره، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.

کتاب «بومی سازی برنامه های اتحادیه اروپا در زمینه توسعه خدمات کتابخانه های عمومی متناسب با بافت فرهنگی-اجتماعی ایران»، نوشته گلنسا گلینی مقدم، رحمت الله فتاحی و فریده عصاره، به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شده است.
هدف از نگارش این کتاب، بومی سازی برنامه های اتحادیه اروپا برای به کارگیری در کتابخانه های عمومی ایران است. همچنین کمک به کتابداران کتابخانه های عمومی کشور در راستای دانش افزایی و درک روندهای اجتماعی-اقتصادی و پاسخ به نیازهای امروز و فردای ما است.
کتاب بومی سازی برنامه های اتحادیه اروپا در زمینه توسعه خدمات کتابخانه های عمومی متناسب با بافت فرهنگی-اجتماعی ایران در 6 فصل با عنوان های، فصل اول: گزارش پروژه انجام شده ژان مونه در رشته علم اطلاعات و دانش شناسی در ایران، فصل دوم: خلاصه ای از تجارب کشورهای اروپایی در حوزه کتابخانه های عمومی، فصل سوم: نگاهی به جایگاه، خدمات و چالش های بنیادی کتابخانه های عمومی در ایران، فصل چهارم: معرفی استانداردهای نهاد کتابخانه های عمومی و ضرورت به کارگیری استانداردها در کتابخانه های عمومی ایران، فصل پنجم: تحلیل مصاحبه ها با مدیران کتابخانه های عمومی ایران و استادان دانشگاه و فصل ششم: بومی سازی و مناسب سازی برنامه های کتابخانه های عمومی اتحادیه اروپا به منظور یافتن راهکارهایی برای کتابخانه های عمومی ایران تالیف شده است.

موضوع: علم اطلاعات و دانش‌شناسی
نویسندگان: گلنسا گلینی مقدم، رحمت الله فتاحی، فریده عصاره
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
تعداد صفحات: 157
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
نوع جلد: شومیز
اندازه: وزیری

جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_807.html مراجعه کنید.

کلید واژه ها: معرفی کتاب گلنسا گلینی انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی بومی سازی کتابخانه های عمومی