فراخوان وزارت علوم، تحقیقات و فناوری برای جذب پرسنل امریه ارتباط با جامعه و صـنعت در دانشگاه ها و پژوهشگاه ها

۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۲ | ۱۳:۰۹ کد : ۲۱۶۸۵ اطلاعیه ها
دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری فراخوان جذب پرسنل امریه ارتباط با جامعه و صـنعت دانشـگاه ها، پژوهشـگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را در کشور منتشر کرد.

دفتر ارتباط با جامعه و صنعت وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در جهت پشتیبانی و تقویت فعالیت های ارتباط با جامعه و صـنعت دانشـگاه ها، پژوهشـگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور، فراخوان جذب پرسنل امریه ارتباط با جامعه و صـنعت جهت ثبت نیاز دانشگاه ها، پژوهشگاه ها و مراکز آموزش عالی کشور را منتشر کرد. ثبت نام از روز یکشنبه 24 اردیبهشت ماه 1402 آغاز و تا روز شنبه 30 اردیبهشت ماه 1402 ادامه دارد.
دانشـگاه های متقاضی دریافت پرسنل امریه می توانند با مراجعه به سامانه جذب پرسنل امریه ارتباط با جامعه و صـنعت به نشانی: http://www.hjazb.ir/automation نسبت به ثبت نام و تکمیل درخواست، جهت اعزام 1 مردادماه 1402 اقدام کنند.
دانشـگاه ها، پژوهشـگاه ها و مراکز علمی درصورت نیاز به اخـذ سـهمیه جدیـد می توانند با مکـاتبه، ظرفیت مورد نظر به همراه برنامه و فعالیت های مرتبط را جهت بکارگیری پرسـنل امریه اعلام کنند.

کسب اطلاعات بیشتر:
شماره تلفن: 82233551-021 (آقای شریفی)

کلید واژه ها: جامعه ارتباط جامعه جامعه صـنعت ارتباط ارتباط جامعه صـنعت امریه پرسنل امریه جهت مراکز