اخلاق کاربردی با تاکید بر منابع اسلامی

۲۹ خرداد ۱۴۰۳ | ۱۸:۵۲ کد : ۲۶۰۲۶ معرفی کتاب
کتاب «اخلاق کاربردی با تاکید بر منابع اسلامی» نوشته عنایت شریفی، به کوشش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد.
اخلاق کاربردی با تاکید بر منابع اسلامی

در دنیای معاصر به دلیل ظهور معضلات و بحران‌های اخلاقی، دانشی نوین با نام «اخلاق کاربردی» شکل گرفت و اندیشمندان و مکاتب بسیاری بر اساس مبانی خود در این‌باره سخن گفته و آثار فراوانی نگاشته‌اند؛ ولی از آنجا که اخلاق کاربردی در منابع اسلامی بر اساس مبانی هستی‌شناختی، انسان‌شناختی، معرفت‌شناختی و ... بنا نهاده شده، دارای قلمرو وسیع و جامعی است و به چهار حوزه رابطه انسان با خدا، رابطه انسان با خود، رابطه انسان با اجتماع و رابطه انسان با محیط زیست می‌پردازد.
بر این اساس، کتاب حاضر در صدد است در فصل نخست به کلیاتی بپردازد که پیوند وثیق با اخلاق کاربردی دارد.پس از آن به اخلاق بندگی که بیانگر رابطه فرد با خدا است می‌پردازد و آنگاه مباحث اخلاق کاربردی در حوزه اخلاق اجتماعی همانند اخلاق معاشرت، اخلاق در فضای مجازی، اخلاق جنسی، اخلاق سیاست، اخلاق آموزش و پرورش و اخلاق اقتصادی را مورد بحث و بررسی قرار می‌دهد و در پایان به اخلاق محیط زیست نیز اشاره می‌کند.

نویسنده: دکتر عنایت شریفی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 313
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1403

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_857.html مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه عنایت شریفی اخلاق کاربردی