«ورزش، مربیگری و کم‌توانی ذهنی»

۰۸ اردیبهشت ۱۴۰۳ | ۱۰:۴۳ کد : ۲۵۲۴۶ معرفی کتاب
کتاب «ورزش، مربیگری و کم‌توانی ذهنی» نوشته دیوید حسن، ساندرا داولینگ، روی مک کندی با ترجمه دکتر رامین بلوچی، دکتر رحمان امیری و دکتر سعید بحیرایی به کوشش مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی به چاپ رسید.
«ورزش، مربیگری و کم‌توانی ذهنی»

کتاب حاضر نخستین کتابی است که به طور عمیق موضوع ورزش و کم‌توانی ذهنی را از دیدگاه مربیگری بررسی می‌کند. با در نظر گرفتن بحث های نظری و همچنین مطالعات تجربی موردی این کتاب، طیف گسترده‌ای از موضوعات و مباحث معاصر، از جمله آموزش و مربیگری، حمایت از خانواده، درک ناتوانی، انگیزه ورزشکار، تجربه‌های ورزشی مثبت، برنامه‌های رشد حرکتی و جنبه‌های اجتماعی و فرهنگی ناتوانی را در بر می‌گیرد.
این کتاب در زمینه ورزش و کم‌توانی ذهنی برای هر دانش‌آموز، محقق، مربی، معلم، مدیر یا سیاست‌گذارِ علاقه‌مند به ورزش معلولان، تربیت‌بدنی و مربیگری، مفید و مهم است.

نویسندگان: دیوید حسن، ساندرا داولینگ، روی مک کندی
مترجمان: رامین بلوچی، رحمان امیری، سعید بحیرایی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 422
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
نوع جلد: شومیز

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_843.html مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه معاونت پژوهشی ورزش، مربیگری و کم‌توانی ذهنی