«روش‌های آماری پیشرفته»

۲۴ دی ۱۴۰۲ | ۱۰:۳۴ کد : ۲۴۲۶۲ معرفی کتاب
کتاب «روش‌های آماری پیشرفته» نوشته فرزاد اسکندری و سیما نقی‌زاده اردبیلی به همت مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی به چاپ رسید.
«روش‌های آماری پیشرفته»

کتاب حاضر علاوه بر معرفی ساختار داده‌ها در مطالعات آماری به بررسی مطالبی از جمله توزیع داده‌ها، همگنی واریانس داده‌ها و یا باقی مانده‌های مدل‌های رگرسیونی وزنی و استقلال آماری داده‌ها و یا باقی‌مانده‌های مدل رگرسیونی وزنی می‌پردازد. همچنین تبدیلات مهم برای تعیین توزیع آماره‌هایی را که در مطالعه به کار می‌روند، بررسی می‌کند.
در 5 فصل  این کتاب با استفاده از روش‌های آماری پیشرفته و با ذکر مثال‌های عددی مطالب به صورت تفسیری نیز بیان شده است. البته در هر کدام از مفاهیمی که تحلیل شده‌اند، چندین روش پیشنهادی برای انجام مقایسه بین روش‌ها نیز بیان و برای تحلیل داده‌ها استفاده شده است.

نویسنده: فرزاد اسکندری، سیما نقی‌زاده اردبیلی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه‌طباطبائی
تعداد صفحات: 320
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1402
نوع جلد: شومیز
اندازه: وزیری

علاقه‌مندان می‌توانند جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_828.html مراجعه کنند.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی معرفی کتاب روش های آماری پیشرفته فرزاد اسکندری سیما نقی زاده اردبیلی