دومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

۰۹ دی ۱۴۰۲ | ۱۴:۵۹ کد : ۲۴۰۹۳ خبر روز
دومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی، به همت روابط عمومی این دانشگاه منتشر شد.
دومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی منتشر شد

به گزارش روابط عمومی، دومین شماره خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی به منظور انتشار خبرهای آموزشی، پژوهشی، فرهنگی، دانشجویی و برگزاری برنامه‌ها و همایش‌ها به مناسب‌های مختلف، به همت روابط عمومی دانشگاه در 60 صفحه منتشر شد.
در  این شماره، خبرهای دیدار جمعی از مسئولان دانشگاه با مقام معظم رهبری، حضور معاون اول رئیس جمهور در دانشگاه، قرار گرفتن دانشگاه در فهرست تایمز، نشست دانش‌افزایی اعضای هیئت علمی، همایش بزرگداشت علامه‌طباطبائی، کسب عناوین برتر المپیاد علمی دانشجویی کشور توسط دانشجویان دانشگاه علامه‌طباطبائی، تجمع دانشگاهیان دانشگاه در محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی، نشست‌های علمی تخصصی، معرفی کتابداران برتر، امضای تفاهم‌نامه‌های همکاری دانشگاه، کسب رتبه الف توسط نشریات دانشگاه، معرفی کتاب و ... برای اطلاع علاقه‌مندان آمده است.
خبرنامه دانشگاه علامه‌طباطبائی با هدف انتشار خبرهای واحدهای مختلف دانشگاه، به صورت ماهنامه منتشر می‌شود.

کلید واژه ها: دانشگاه علامه طباطبائی روابط عمومی خبرنامه ماهنامه