روان‌شناسی سیاسی پادشاهان قاجاری

۰۴ دی ۱۴۰۱ | ۱۵:۲۰ کد : ۲۰۲۷۶ معرفی کتاب
کتاب «روان‌شناسی سیاسی پادشاهان قاجاری» نوشته ابراهیم برزگر، استاد تمام دانشگاه علامه طباطبائی به همت سازمان مطالعه و تدوین کتب دانشگاهی در علوم اسلامی و انسانی(سمت) منتشر شد.
روان‌شناسی سیاسی پادشاهان قاجاری

روان‌شناسی سیاسی با توضیح و شناسایی شخصیت سیاستمداران و کارگزاران سیاسی، نقش برجسته‌ای در علوم سیاسی و روابط بین‌الملل دارد. نویسنده در کتاب روان‌شناسی سیاسی پادشاهان قاجاری می‌کوشد با کاربردی کردن نظریه‌های روانشناختی ـ سیاسی، تحولات سیاسی و اجتماعی، عصر قاجاریه را توضیح دهد، و نگاهی متفاوت از نگاه مسلط تاریخی و جامعه‌شناختی سیاسی از تحولات این عصر ارائه دهد و نیز می‌کوشد به ترویج مباحث روان‌شناختی ـ سیاسی در زیست‌بوم ایرانی بپردازد و با اکنون‌گرایی کاربرد این مباحث را در دوره‌‌های تربیت مدیران سیاسی و اجرایی کشور نشان دهد.

موضوعات: علوم سیاسی و روابط بین‌الملل
نویسنده: دکتر ابراهیم برزگر
ناشر: سمت
تاریخ انتشار: ۱۴۰۱
تعداد صفحات: ۲۷۲
نوبت چاپ: اول

جهت سفارش کتاب به آدرس https://samt.ac.ir/fa/book/6164 مراجعه کنید.

کلید واژه ها: سیاسی روان الملل مباحث شناختی عصر