علم داده

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۵۴ کد : ۱۹۷۵۲ معرفی کتاب
کتاب «علم داده» تالیف «جان دی. کلهر و برندن تیرنی» و ترجمه «مهدی علیپور حافظی» در ۷ فصل، توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.
علم داده

هدف علم داده بهبود تصمیم گیری با استناد به بینش های استخراج شده از دادگان های بزرگ است. علم داده مجموعه‌ای از اصول، تعاریف مسئله، الگوریتم ها و فرایندهایی را برای استخراج الگوهای غیر آشکار و مفید از مجموعه های کلان داده ها در بر می گیرد. هدف کتاب حاضر ارائه مقدمه ای بر علم داده است که عناصر ضروری این حوزه را در عمقی قابل درک از این رشته پوشش می دهد. فصل1. حوزه علم داده را معرفی می‌کند و تاریخچه مختصری از چگونگی توسعه و تکامل آن را ارائه می دهد. فصل2. مفاهیم اساسی مربوط به داده ها را معرفی می کند. فصل3. بر زیرساخت داده ها و چالش های ناشی از کلان داده‌ها و ادغام داده ها از منابع متعدد متمرکز است. فصل4. زمینه یادگیری ماشین را معرفی می کند. فصل5. بر پیوند تخصص یادگیری ماشینی با مشکلات دنیای واقعی با بررسی طیف وسیعی از مشکلات تجاری استاندارد و توضیح چگونگی حل آنها با راه حل های یادگیری ماشین تمرکز دارد. فصل6. مفاهیم اخلاقی علم داده، پیشرفت های اخیر تنظیم داده‌ها و برخی از رویکردهای محاسباتی جدید را برای حفظ حریم خصوصی افراد در فرایند علم داده مرور می کند و فصل7. برخی از زمینه هایی را تشریح می‌کند که بر علم داده در آینده نزدیک تاثیر قابل توجهی خواهد داشت.

موضوعات: علم اطلاعات و دانش‌شناسی
نویسندگان: جان دی. کلهر، برندن تیرنی
مترجم: مهدی علیپور حافظی
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
تعداد صفحات: 228
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1401
نوع جلد: شومیز
اندازه: وزیری

جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_789.html مراجعه کنید.

کلید واژه ها: علم معرفی یادگیری هدف مشکلات چگونگی