مدیریت ریسک اعتباری پیشرفته

۲۳ آبان ۱۴۰۱ | ۱۳:۳۳ کد : ۱۹۷۵۱ معرفی کتاب
کتاب «مدیریت ریسک اعتباری پیشرفته» تالیف «میر فیض فلاح شمس»، «داود حسنی» و «غلامرضا تقی زادگان» در ۲۰ فصل توسط انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی منتشر شد.
مدیریت ریسک اعتباری پیشرفته

ریسک اعتباری یکی از اصلی ترین و با اهمیت ترین ریسک های مالی در بانک ها و موسسات مالی است. با توجه به ماهیت کسب و کار بانک ها و بسیاری از موسسات مالی، حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد زبان های ناشی از بروز ریسک، مرتبط با ریسک اعتباری است. به گونه ای که می توان ریسک اعتباری را عامل اصلی ورشکستگی بانک ها معرفی کرد. کتاب حاضر در 20 فصل تنظیم شده است. در این کتاب، کلیات مدیریت ریسک، انواع ریسک های مالی، مبانی و سیاست ها و رویه های ریسک اعتباری، سیستم های رتبه بندی و نمره دهی اعتباری، انواع فنون و مدل های اندازه گیری ریسک اعتباری مشتریان بانک‌ها و موسسات اعتباری مدل های اندازه گیری ریسک اعتباری در پرتفوی بانک ها، همچنین نحوه انتخاب پرتفوی اعتباری بهینه در بانک‌ها و موسسات اعتباری و نحوه استفاده از ابزارهای مشتقه اعتباری در پوشش ریسک اعتباری بانک‌ها تشریح شده است.

موضوعات: مدیریت و حسابداری
نویسندگان: میر فیض فلاح شمس، داود حسنی، غلامرضا تقی زادگان
ناشر: انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی
تعداد صفحات: 472
نوبت چاپ: اول
تاریخ انتشار: 1401
نوع جلد: شومیز
اندازه: وزیری

جهت سفارش کتاب به آدرس https://book.atu.ac.ir/book_787.html مراجعه کنید.

کلید واژه ها: اعتباری ریسک اعتباری ریسک بانک بانک موسسات مالی موسسات کتاب