جشنواره «سوگواره چهل» ویژه دانشجویان سراسر کشور

۲۱ شهریور ۱۳۹۹ | ۰۴:۳۰ کد : ۱۲۸۳۴ خبر روز اطلاعیه ها فرهنگی و دانشجویی
معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سوگواره چهل ویژه دانشجویان سراسر کشور را برگزار می نماید.
جشنواره «سوگواره چهل» ویژه دانشجویان سراسر کشور

این جشنواره با هدف ترویج فرهنگی عاشورایی از طریق ادبیات و هنر، استفاده از ظرفیت های فرهنگی و قوالب هنری در تولید آثاری پیرامون واقعه، بهره مندی از توانایی ها و استعدادهای فرهنگی و هنری دانشجویان سراسر کشور در تولید آثار پیرامون واقعه کربلا و نیز رشد سرمایه های فرهنگی و ارتقا هنر و ادبیات دانشجویی در زمینه بیانگری مسائل مربوط به واقعه کربلا برگزار می شود.

شعر عاشورایی، مداحی، تعزیه، روایت نویسی و متقل خوانی از بخش های این جشنواره دانشجویی است. دانشجویان علاقمند می توانند آثار خود را به ایمیل kanoonatu3  تا تاریخ 10 مهرماه سال جاری ارسال نمایید.

محورهای جشنواره:

-      اربعین و ارتقای سرمایه اجتماعی شیعیان

-       اربعین و قیام علیه ظلم

-       بعد فرهنگی و تربیتی اربعین

-       اربعین و موضوع ایثار و از خودگذشتگی

مقرارات آثار ارسالی به دبیرخانه سوگواره :

شعر عاشورایی:

-   هر فرد می تواند آثار خود را در قالب یک مجموعه به دبیرخانه جشنواره ارسال کند.

-   قالب شعر آزاد است.

-   ارسال فایل در قالب pdf.

-   نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی نیز ذکر شود.

تعزیه:

-    سرپرست گروه دانشجو باشد. ( نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی نیز ذکر شود.)

·    نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره تماس همه بازیگران نیز ذکر شود.

·    حجم فایل ارسالی حداکثر 500 مگابایت باشد.

·    3 قطعه عکس از پشت صحنه تعزیه خوانی نیز ارسال شود

·    زمان و مکان نیز قید شود.

مداحی:

-   نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی به همراه یک قطعه عکس از ایشان نیز ارسال شود.

-   ارسال نام اثر، زمان و مکان

-   حجم فایل ارسالی حداکثر 500 مگابایت باشد.

روایت نویسی:-

-    نام، نام خانوادگی، شماره ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی نیز ذکر شود.

-    حداکثر روایت در ده صفحه A4باشد.

-    روایت از خاطرات مربوط به عاشورا و اربعین،  سفرنامه به کربلا در سال‌های گذشته  و... می تواند باشد.

مقتل خوانی:

-    نام، نام خانوادگی، نام مقتل انتخاب شده.  شماره ملی، شماره دانشجویی، شماره تماس، نام دانشگاه، رشته و مقطع تحصیلی نیز ذکر شود

-    به صورت دلخواه از مقاتلمعتبر 6 الی 8 صفحه را انتخاب کرده و  از لحاظ زمانی نهایت (ده دقیقه)،  به دبیرخانه ارسال کنید.-

-   هر فرد می تواند یک اثر به دبیرخانه ارسال نماید.