آگهى فراخوان مناقصه عمومى و دو مرحله اى طبخ و توزیع غذا، دانشگاه علامه طباطبائى
دانشگاه علامه طباطبائى در نظر دارد طبخ و توزیع غذاى خود را از طریق مناقصه واگذار نماید، لذا از متقاضیان دعوت مى شود براى اطلاع از شرایط شرکت در مناقصه، از تاریخ ۳۱ تیر ماه لغایت ۹ مرداد ماه ۱۳۹۷، با شماره تلفن هاى 09903712063 تماس حاصل نمایند.
قرارداد تهیه و تأمین مواد اولیه غذایی
جدول هزینه پرداختی به پیمانکار به ازاء هر بار حمل غذا و برگرداندن ظروف خالی
جدول حداقل نیروی انسانی مورد نیاز در هر یک از رستوران های تابعه دانشگاه
روش سالم سازی میوه جات و سبزیجات
شیوه نامه آماده سازی مواد اولیه و پخت غذای دانشجویی
آیین نامه بهداشتی غذای دانشجویی
استانداردها و شاخص های الزامی مواد غذایی
نظر شما :