امضای قرارداد همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ساپینزا ایتالیا

۱۵ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۹۷۴ خبر روز
در راستای گسترش همکاری‏های علمی بین‌المللی با دانشگاه‏ های معتبر جهان و با پیگیری‏ های دکتر رافائل مائوریلو، عضو هیأت علمی گروه زبان اسپانیولی، قرارداد همکاری پنج‌ساله میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ساپینزا ایتالیا امضا شد.
امضای قرارداد همکاری میان دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه ساپینزا ایتالیا

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، طبق این قرارداد همکاری که در خصوص تبادل دانشجو که در تاریخ 98/7/7 امضا شد، دو دانشگاه مجاز به اعزام حداکثر 4 دانشجو به دانشگاه‌های یکدیگر در هر سال جهت گذراندن یک‌ترم تا یک سال تحصیلی در دانشگاه میزبان خواهند بود.

لازم به ذکر است دانشگاه ساپینزا با بیش از 112 هزار دانشجو یکی از بزرگ‌ترین دانشگاه‏ های اروپا و جزو قدیمی‏ ترین دانشگاه‏ های جهان با بیش از 700 سال قدمت است. این دانشگاه همچنین طبق آمار موسسه رتبه‌بندی QS با رتبه 217 جزو بهترین و معتبرترین دانشگاه ‏های اروپا و جهان است. افراد شاخص زیادی ازجمله سه تن از برندگان ادوار مختلف جایزه نوبل فیزیک جزو فارغ‌التحصیلان این دانشگاه هستند.