معاون علمی و فناوری رئیس جمهور: دانشگاه علامه طباطبائی در حوزه علوم انسانی پیشرو است
مرکز رشد شماره 2 و آزمایشگاه علوم شناختی دانشگاه علامه طباطبائی صبح امروز با حضور دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در محل پردیس مرکزی دانشگاه آغاز به کار کرد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری با حضور در پردیس مرکزی دانشگاه در بازدید از آزمایشگاه علوم شناختی و نیز مرکز رشد شماره 2 دانشگاه، در جلسه شورای دانشگاه علامه طباطبائی در سخنانی گفت: دانشگاه علامه طباطبائی در مرحله اول برای ایجاد فضای مناسب و گسترش مراکز خود باید مجوزهای لازم را برای احداث مراکز نوآوری دریافت نماید.وی افزود: ازآنجاییکه شرکتهای نوآوری از اهمیت زیادی در رشد علمی قرار دارند باید جدی گرفته شوند.
معاون علمی و فناوری رئیسجمهور با اعلام حمایت از فعالیتهای نوآورانه در دانشگاه بیان داشت: معاونت علمی و فناوری مبلغ ۱۰میلیارد تومان برای توسعه فضای موردنیاز دانشگاه کمک خواهد کرد تا بتوانیم در توسعه و گسترش علوم انسانی و علوم شناختی شاهد دستاورد و رشد علمی بیشتر باشیم.
دکتر ستاری با اشاره به اهمیت توجه به علوم انسانی افزود: بخش عمده علوم شناختی در درون علوم انسانی است که از نظر اقتصادی جایگاه بالایی دارد و باید همه مراکز علمی و دانشگاهها به آن توجه کنند. بهطور مثال روشهای دروغ سنجی که علوم شناختی طراحی کرده است و پلیس از آن استفاده میکند نمونه کوچکی از دستاوردهای علوم شناختی است.
معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری گفت:علوم شناختی علمی است که میتواند قدرت تصمیمگیری را تقویت کرده درواقع این فرایند میتواند به کارخانجات برای رشد و پیشرفت کمک کند. خوشبختانه دانشگاه علامه طباطبایی در حوزه علوم انسانی پیشرو است که باید خود را در علوم انسانی پیشرو نگه دارد.
دکتر ستاری گفت:بخشهای موفقی داشتیم که در انجام فعالیتهای نوآورانه قابل تأمل است به طوری که در ۵سال اخیر اتفاقات خوبی را در نوآوری انجام دادیم که در این زمینه دانشگاه علامه طباطبائی میتواند با استخراج پیشرفتها و دستاوردهای مراکز رشد و نوآوری آنها را مورد بهرهبرداری قرار دهد.
این خبر تکمیل خواهد شد
نظر شما :