فراخوان جشنواره انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه کشوری سال 1398

۰۸ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۸۷۳ خبر روز
بیست و هشتمین جشنواره دانشجوی نمونه کشوری در راستای انتخاب نخبگان و ارج نهادن به فعالیت‌های آموزشی، پژوهشی و فرهنگی دانشجویان کلیه مقاطع تحصیلی، از تاریخ 20 مهرماه 1398 آغاز می‌گردد.
فراخوان جشنواره انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه کشوری  سال 1398

به اطلاع دانشجویان ارجمند می‌رساند حسب آیین نامه وزارت علوم و تحقیقات و فناوری و با توجه به نکات ذیل انتخاب و معرفی دانشجوی نمونه در سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری، صورت می‌گیرد. نفرات اول هر مقطع جهت ارزیابی و انتخاب دانشجوی نمونه کشوری به وزارت متبوع معرفی خواهند شد.

شرایط عمومی انتخاب دانشجوی نمونه:

1- حداقل معدل کل دانشجویان مقطع کارشناسی 16، مقطع کارشناسی ارشد 17 و دکترای تخصصی(PhD ) 17 تعیین شده است. دانشجویان در مقطع کارشناسی پس از چهار نیم‌سال، مقطع کارشناسی ارشد پس از دو نیم‌سال و دکترای تخصصی(PhD )  پس از آزمون جامع می‌توانند در جشنواره شرکت نمایند. دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکتری بدون احتساب نمره پایان نامه باید حدنصاب معدل کل را احراز نمایند. همچنین سن داوطلبان نباید بیش از 40 سال باشد.

2- کسب شرط حداقل معدل برای دانشجویان مقاطع تحصیلات تکمیلی در یک مقطع پیشین نیز ( برای مثال مقطع کارشناسی  برای دانشجوی مقطع کارشناسی ارشد یا مقطع کارشناسی ارشد برای دانشجوی مقطع دکتری) الزامی است.

3- نداشتن سابقه سنواتی برای شرکت در فراخوان به عنوان شرط ورود الزامی است.(کارشناسی 8 نیم‌سال، ارشد ناپیوسته 4 نیم‌سال و دکتری تخصصی( PhD ) 8 نیم‌سال ).

3- هر دانشجو در هرمقطع یک بار می تواند به عنوان دانشجوی نمونهکشوریانتخاب شود.

4- داشتن حداقل معدل کل و کسب حداقل امتیاز از بخش‌های پژوهشی، فرهنگی- اجتماعی برای شرکت در این رقابت الزامی است.

5- دانشجویان دارای سابقه محکومیت در شورای انضباطی دانشگاه و یا مراجع قانونی ذیربط امکان شرکت در این رقابت را ندارند.

6- ارائه تاییدیه برای کلیه فعالیت‌های علمی- پژوهشی و فرهنگی ضروری است و صرفاً فعالیت‌های صورت گرفته در مقطع فعلی دانشجو ملاک محاسبه و امتیاز می باشد.

7- ارایه مجوز از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی یا معاونت پژوهشی و فناوری دانشگاه /تحقیقات و فناوری برای کلیه کتاب‌های تألیفی، ترجمه و گردآوری ضروری است.

8- مدارک دانشجویان بر حسب گروه تخصصی و مقطع مورد رسیدگی قرار می گیرد.

9- دانشجویان لازم است در هر بخش پژوهشی، فرهنگی حداقل امتیازات را بطور جداگانه اخذ نمایند.

10- متقاضیان در صورت کسب حداقل 70 امتیاز از کل صد امتیاز برای دانشجویان مقطع دکتری، 65 امتیاز کارشناسی ارشد و 64 امتیاز کارشناسی می‌توانند به مرحله کشوری راه یابند.

11- دانشجویانی که پس از فراخوان جشنواره فارغ‌التحصیل می‌شوند در صورت نداشتن سنوات تحصیلی می‌توانند در اولین فراخوان سال آینده در همان گروه – مقطع شرکت نمایند.

12- کسب امتیازات آزمون زبان( MSRT, IELTS ,TOEFL COMPUTER ,TOEFLPAPER TOLIMO,TOEFL IBT, HMLE) طبق جدول مندرج در آیین نامه برای دانشجویان مقطع تحصیلات تکمیلی الزامی است.

شروع ثبت نام:

دانشجویان می توانند از 20/7/98 لغایت 4/8/98 با مراجعه به سامانه‌ http://portal.saorg.ir  نسبت به ثبت نام در جشنواره اقدام نمایند.

داوطلبان جهت کسب اطلاعات بیشتر به نشانی ساختمان معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی / طبقه اول / دبیرخانه جشنواره دانشجوی نمونه مراجعه نمایند.

تلفن تماس: 48393433

معاونت دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی