فراخوان بنیاد ملی نخبگان در خصوص انتخاب برگزیدگان هنری کشور

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۴۹ خبر روز
بنیاد ملی نخبگان استان تهران در اطلاعیه‌ای فراخوان انتخاب برگزیدگان هنری کشور را در دو سطح مستعدین برتر و سرآمدان هنری ویژه دانشجویان و استادان را اعلام کرد.
فراخوان بنیاد ملی نخبگان در خصوص انتخاب برگزیدگان هنری کشور

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این اطلاعیه آمده است: بنیاد ملی نخبگان استان تهران در نظر دارد دوره جدید شناسایی برگزیدگان هنری را بر طبق آیین‌نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری کشور را در دو سطح مستعدین برتر (رده سنی 15 تا 40 سال ) و سرآمدان هنری ( رده سنی بالاتر از 40 سال ) برگزار نماید. کلیه استادان و دانشجویان واجد شرایط (بر اساس  شرایط اعلام‌شده در فایل‌های پیوست) می‌توانند تا پایان مهرماه جاری با مراجعه به نشانی وب‌گاه بنیاد ملی نخبگان استان تهران به نشانی tehran.bmn.ir   و یا سامانه sina.bmn.ir  نسبت به ثبت‌نام خود اقدام نمایند.

آئین نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری کشور

فراخوان جایزه شهید آوینی (سرآمدان هنری) و جایزه کمال الملک (مستعدین برتر هنری) بنیاد ملی نخبگان

شیوه نامه شناسایی و پشتیبانی از برگزیدگان هنری کشور