پیام معاون دانشجویی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

۰۱ مهر ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۴۱ خبر روز
دکتر غلامرضا لطیفی،معاون دانشجویی دانشگاه در پیامی آغاز سال تحصیلی 99-1398 را به دانشگاهیان به ویژه دانشجویان جدید دانشگاه علامه طباطبائی تبریک گفت.
پیام معاون دانشجویی دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، متن پیام دکتر لطیفی به این شرح است:

«آغاز سال تحصیلی جدید را به شما دانشجویان عزیز و به ویژه ورودی‌های جدید در سال تحصیلی 1399-1398 تبریک و تهنیت عرض می‌نمایم ، برای این دانشگاه توفیق بزرگی است که طیف گسترده‌ای از جوانان نخبه دانشگاهی را در جمع خود داشته باشد. آموزش عالی و دانشگاه‌ها یکی از ارکان مهم و اثرگذار در هر جامعه‌ای است و نظام دانشگاهی که از استادان عزیز و شما دانشجویان برجسته شکل می‌یابد، بی‌تردید تأثیری شگرف بر رشد و توسعه همه‌جانبه کشور خواهد داشت، دانشگاه علامه طباطبائی بر خود می‌بالد که هرساله پذیرای قشر گسترده‌ای از جوانان فرهیخته این مرز و بوم باشد که از اقصی نقاط ایران عزیز به این مکان مقدس پا می‌نهند، دوران دانشجویی یکی از بهترین دوران‌های زندگی انسان‌ها محسوب می‌شود و مسئولیت سنگینی بر دوش تک‌تک شما عزیزان است که در راه رشد و اعتلای میهن عزیزمان بکوشید. معاونت دانشجویی دانشگاه و کارکنان شریف آن در خدمت شما دانشجویان عزیز است که با آرامش و نشاط و امید به داشتن آینده‌ای بهتر برای میهن اسلامی ایران، به تحصیل علم و دانش بپردازید و آینده‌سازان آن باشید. سپاس خداوند را که توفیق خدمت به شما جوانان سرزمینمان را نصیبمان کرده است و از او برایتان سلامتی، سعادت و سرفرازی مسألت می‌نمایم.»