امضای قرارداد برگزاری دوره مشترک روزنامه‌نگاری دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه دولتی هرات

۳۱ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۳:۳۰ کد : ۹۷۳۱ خبر روز
به دنبال گسترش همکاری‌های علمی میان دانشگاه علامه طباطبائی دانشگاه دولتی هرات، قرارداد برگزاری دوره مشترک روزنامه‌نگاری در مقطع کارشناسی میان دکتر حسین سلیمی و دکتر عبدالله فایز، روسای دو دانشگاه، در پنجمین گردهمایی روسای شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم در دانشگاه الفارابی قزاقستان به امضا رسید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این قرارداد همکاری مشترک که روز جمعه 29 شهریورماه جاری در حاشیه پنجمین گردهمایی روسای شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم در دانشگاه الفارابی قزاقستان به امضاء رسید. در مراسم امضای این تفاهم‌نامه، دکتر سلیمی رئیس دانشگاه علامه طباطبائی با اشاره به پیوندهای تاریخی و فرهنگی میان ایران و افغانستان و دوستی میان دو دانشگاه، حضور دانشجویان روزنامه‌نگاری دانشگاه هرات برای تحصیل در دانشگاه علامه طباطبائی را به گرمی خوش‌آمد گفت.