برگزاری مسابقه داستان‌نویسی و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با همکاری انتشارات پرتقال

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۷۰۶ خبر روز
مسابقه داستان‌نویسی و نقاشی ویژه کودکان و نوجوانان توسط کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با همکاری انتشارات پرتقال برگزار می‌گردد.

به‌منظور افتتاح بخش کودک و نوجوان، کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه با همکاری انتشارات پرتقال، مسابقه داستان‌نویسی و نقاشی در سه گروه سنی 4-8 سال مسابقه نقاشی، 8-12 سال و 12- 15 سال مسابقه داستان‌نویسی برای فرزندان اعضای محترم هیئت علمی و کارکنان گرامی برگزار می‌نماید. علاقه‌مندان می‌توانند برای شرکت در مسابقه از اینجا ثبت‌نامکنند. شایان ذکر است، مهلت ثبت‌نام در این مسابقه تا روز یکشنبه تاریخ 31 شهریور ماه خواهد بود.

زمان برگزاری مسابقه ساعت 15-17 روز سه‌شنبه دوم مهرماه، و ارزیابی آثار و نیز اهدای جوایز همزمان با مراسم افتتاحیه بخش یاد شده ساعت 11- 13  روز دوشنبه هشتم مهرماه انجام خواهد شد.