بازدید مقامات لشکری از غرفه انتشارات دانشگاه در نمایشگاه بین‌المللی صلح و دفاع

۲۷ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۹۵ خبر روز
مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی در نخستین نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع که به مناسبت هفته دفاع برپاشده است، حضور یافت.
بازدید مقامات لشکری از غرفه انتشارات دانشگاه در نمایشگاه بین‌المللی صلح و دفاع

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این نمایشگاه که بیش از چهل غرفه از مراکز انتشاراتی و پژوهشی داخلی و خارجی محصولات خود را در حوزه صلح و امنیت عرضه داشته‌اند، مرکز چاپ و انتشارات دانشگاه علامه طباطبائی نیز با 16 عنوان کتاب در زمینه حقوق بین‌الملل، سیاست بین‌الملل، ژئوپولیتیک و جغرافیای سیاسی در این رویداد علمی و فرهنگی حضور یافته است.

امیر سرلشکر حسنی سعدی، جانشین فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیاء (ص)؛ پس از بازدید از غرفه دانشگاه علامه طباطبائی دستور تهیه محصولات این دانشگاه جهت بهره‌برداری در کتابخانه دافوس را صادر نمود.

لازم به ذکر است نمایشگاه بین‌المللی کتاب صلح و دفاع تا تاریخ 31 شهریورماه در محل دانشگاه فرماندهی و ستاد ارتش برقرار خواهد بود و بازدید از این نمایشگاه برای عموم علاقه‌مندان آزاد است.