پنجمین همایش بین‌المللی نظام بین‌الملل، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران

۲۶ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۷۴ خبر روز
گروه روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی با همکاری مجلس شورای اسلامی، وزارت امور خارجه و انجمن علمی روابط بین الملل دانشگاه علامه طباطبائی پنجمین همایش بین المللی “نظام بین الملل، تحولات منطقه ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران” را در این دانشگاه برگزار می کند.
این همایش در  چهار محور اصلی از جمله تحولات نظری و سیاست خارجی جمهوری اسلامی، تحولات جهانی و سیاست جمهوری اسلامی ایران، تحولات منطقه‌ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی و دولت دوازدهم و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران برگزار می‌شود که هر کدام دارای چند زیر مجموعه است.
همایش بین المللی “نظام بین الملل، تحولات منطقه ای و سیاست خارجی جمهوری اسلامی ایران ۴ و ۵ آذرماه، در دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می شود.
علاقه مندان می توانند چکیده مقالات خود را تا ۲۰ مهرماه به دبیرخانه همایش ارسال کرده  و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره ۰۹۳۹۳۰۰۲۳۶۴ تماس حاصل فرمایند.