اطلاعیه دوره آمادگی آزمون زبان انگلیسی دانشگاه

۲۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۶۶۳ خبر روز
مدیریت آموزش های تخصصی آزاد و مهارت افزایی دانشگاه در راستای ارتقاء مهارت های زبانی دانشجویان و فراگیران آزاد «دورۀ آمادگی آزمون زبان دانشگاه» را برگزار می نماید.
اطلاعیه  دوره آمادگی آزمون زبان انگلیسی دانشگاه
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این اطلاعیه آمده است: این دوره از تاریخ 18 مهرماه سال جاری در محل مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه واقع در خیابان توانیر، خیابان نظامی گنجوی، نبش کوچۀ هفت پیکر برگزار خواهد شد. علاقمندان برای شرکت در این دوره می توانند از طریق سامانۀ آموزشی otc.atu.ac.ir تا تاریخ 98/7/13    نسبت به ثبت نام اقدام نمایند و برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره های۸۸۸۸۰۹۹۳ -  ۸۸۸۸۰۹۹۲ تماس حاصل نمایند.
بر اساس این اطلاعیه، هزینه ثبت نام در این دوره 880 هزار تومان است که برای دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی ۲۰ درصد و دانشجویان شاهد و ایثارگر ۵۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است. گفتنی است در صورت کسب حد نصاب نمرۀ آزمون، به فراگیران مدرک قابل قبول زبان در دانشگاه علامه طباطبائی اعطا می گردد. قابل ذکر است این مدرک مورد تأیید معاونت آموزشی برای دانشجویان دورۀ دکتری می باشد.