دانشگاه علامه‌طباطبائی رتبه نخست دانشگاه‌های کشور در سامانه همانندجو را کسب کرد

۱۳ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۵۷۹ خبر روز
بنا بر اعلام پژوهشگاه علوم و فناوری اطلاعات ایران(ایرانداک)، دانشگاه علامه طباطبائی رتبه نخست همانندجویی در این سامانه را کسب کرد و همچنین این دانشگاه جزو دانشگاه های برگزیدۀ وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در زمینه ثبت پایان نامه ها، رساله ها و پیشنهاده های علمی در این سامانه شد.
دانشگاه علامه‌طباطبائی رتبه نخست دانشگاه‌های کشور در سامانه همانندجو را کسب کرد
به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از عطنا، بر اساس فهرست منتشر شدۀ این سازمان، دانشگاه علامه طباطبائی موفق شد رتبه نخست همانندجویی در سامانه همانند جو را کسب کند. در عین حال این دانشگاه با ثبت ۸۰۹ پایان نامه، رساله و پیشنهادۀ علمی موفق شد رتبۀ سوم این رتبه بندی را هم کسب کند.
بر اساس این گزارش، دانشگاه تهران با ۱۰۰۴ و دانشگاه پیام نور استان تهران با ۸۱۷ ثبت، رتبه های اول و دوم در این زمینه هستند.
گفتنی است، ۳۵۹ دانشگاه و موسسه با این سامانه همکاری داشته است که در مجموع ۳۵هزار و ۶۲۶ پایان نامه و رساله در شش ماه دوم سال ۹۷ در آن ثبت شده است.
این سامانه از آبان ۹۷ پذیرای ثبت برخط نسخه الکترونیکی پایان نامه ها و رساله های دانش آموختگان ایرانی بیرون از کشور هم شده است.