تمهیدات سازمان وظیفه عمومی ناجا برای دانشجویان مشمول به خدمت نظام وظیفه در ایام اربعین

۱۰ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۵۲۳ خبر روز
سازمان وظیفه عمومی ناجا برای دانشجویان مشمول به خدمت نظام وظیفه در ایام اربعین در بازه زمانی 7 مهرماه لغایت 3 آبان 98 تمهیداتی در نظر گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، با توجه به بخشنامه شماره  98-23/2/03/34 مورخ 98/04/09 سازمان وظیفه عمومی ناجا در خصوص خروج از کشور دانشجویان مشمول خدمت نظام وظیفه در ایام اربعین حسینی، این تمهید به منظور تکریم مشمولان و مشتاقان زیارت کربلای معلی و عتبات عالیات در نظر گرفته شده است.

بر این اساس کلیه دانشجویان دارای معافیت تحصیلی در سنوات مجاز تحصیلی به شرط آن که درخواست خروج از کشور خود را از طریق سامانه اینترنتی این سازمان ثبت نمایند بدون اخذ وثیقه، ضمانت بانکی و... مجوز خروج از کشور در این ایام برایشان صادر خواهد شد.