اولین همایش ملی هوش مصنوعی و محاسبات نرم در علوم انسانی در دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می گردد.

۰۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۵۰۰ خبر روز
اولین همایش هوش مصنوعی و محاسبات نرم در علوم انسانی از سوی دانشکده علوم ریاضی و رایانه دانشگاه علامه طباطبائی 29 و 30 آبان ماه سال جاری برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این همایش دو روزه در محورهای کاربرد هوش مصنوعی و محاسبات نرم در زمینه‌های علوم انسانی از جمله:علوم اجتماعی و ارتباطات، علوم اقتصادی، مالی و بیمه، مدیریت و حسابداری، بازاریابی و کسب و کار، روانشناسی و علوم تربیتی، آموزش و تکنولوژی آموزشی، زبان، ادبیات و زبان شناسی، حقوق و حکمرانی، منطق و فلسفه، علم اطلاعات و دانش شناسی، تربیت بدنی و علوم ورزشی، هوش مصنوعی در کارافرینی و ایده‌های نوین کسب و کار و اثرات متقابل علوم انسانی و هوش مصنوعی با حضور استادان و صاحب‌نظران این حوزه برگزار خواهد شد. علاقه مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر می توانند به وب سایت همایش به نشانی aisch. atu. ac.ir مراجعه نمایند.