برپایی "دوره مشترک روان‌شناسی جنایی- قضائی" در دانشگاه‌های علامه طباطبائی و پواتیه فرانسه

۰۸ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۹۹ خبر روز
دوره‌های مشترک بین المللی روان‌شناسی جنایی_قضایی در دو دانشگاه علامه طباطبائی و پواتیه فرانسه برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال امضای قرارداد برگزاری دوره مشترک بین‌المللی روان‌شناسی جنایی_قضائی  دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه پواتیه فرانسه، این دوره  مهر ماه امسال برگزار خواهد شد.

این دوره مشترک بین‌المللی توسط مدیریت آموزش های تخصصی آزاد دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه پواتیه فرانسه در مدت یک‌سال و در دو شاخه ویژه روان‌شناسان و روان‌پزشکان، همچنین قضات و وکلا توسط دو دانشکده روان‌شناسی و علوم تربیتی و حقوق و علوم سیاسی دانشگاه علامه طباطبائی و دانشگاه پواتیه فرانسه طراحی شده است و به‌صورت مشترک با حضور استادانی از دو کشور برگزار خواهد شد.