نشریه‌های دانشجویی دانشگاه علامه‌طباطبائی در یازدهمین جشنواره نشریات دانشجویی کشور خوش درخشیدند

۰۵ شهریور ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۸۸ خبر روز
برگزیدگان یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی (تیتر ۱۱) معرفی شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه به نقل از  عطنا، صبح امروز مراسم اختتامیه یازدهمین جشنواره سراسری نشریات دانشجویی کشور در تالار علامه امینی دانشگاه تهران برگزار شد.

در این مراسم نشریه های دانشجویی دانشگاه علامه طباطبائی موفق شدند رتبه های برتر این دوره از جشنواره را کسب کنند.

مسلم علیزاده در بخش تیترنویسی، رتبه سوم، الیاس براهویی نژاد در بخش گزارش، شایسته تقدیر، فائزه فتحی در بخش مصاحبه، رتبه اول، الیاس براهویی نژاد در بخش گزارش محور ویژه، رتبه اول و فائزه فتحی در بخش گزارش محور ویژه، رتبه سوم از نشریه «نویسا» دانشگاه علامه طباطبائی موفق به کسب رتبه های برتر شدند. همچنین طاهره نمرودی احمدآبادی، مدیرمسئول و صاحب امتیاز مجله «ویسا»، رتبه دوم را در بخش نشریه برتر علوم انسانی و اجتماعی کسب کرد.

گفتنی است، مینا نعمتی از نشریه «دولت یار»، رتبه اول بخش خبر، علی رمضانی از نشریه «ابابیل»، شایسته تقدیر در بخش مصاحبه، الهام یعقوبی از نشریه «دولت یار»، رتبه دوم بخش مصاحبه و انسیه زند کریمی از نشریه «خط سفید» در بخش مقاله هنری سایر دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی بودند که در این دوره از جشنواره سراسری نشریات دانشجویی درخشیدند. همچنین نشریه «گزاره» رتبه اول و نشریه «چهریزه» به مدیر مسئولی زهرا شهریار از دانشگاه علامه طباطبائی رتبۀ سوم بخش نشریه های علمی تخصصی علوم انسانی را کسب کرد.