نشست بررسی همکاری‌های دو جانبه دانشگاه علامه‌طباطبائی و فدراسیون فوتبال ایران برگزار شد

۰۷ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۱۸ خبر روز
نشست بررسی همکاری دو جانبه دانشگاه علامه طباطبائی و فدراسیون فوتبال ایران در محل دفتر مدیریت تربیت بدنی دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، این نشست با حضور دکتر غفوری، رئیس تربیت بدنی و فوق برنامه دانشگاه، دکتر کارگر، رئیس دانشکدۀ تربیت بدنی و علوم ورزشی، دکتر شهلایی، عضو هیئت علمی دانشکدۀ تربیت بدنی، دکتر شکوری، دبیر کل فدراسیون فوتبال و دکتر ساکت و جمعی از کارشناسان این حوزه برگزار شد.

در این نشست تصمیم هایی در زمینۀ برگزاری کارگاه های آموزشی و نشست های علمی با محوریت حل مشکلات و پاسخگویی به نیازهای فدراسیون، همکاری دانشجویان با فدراسیون در انجام امور جاری به صورت داوطلبانه و در قالب کارورزی و پروژه های تحقیقی و حمایت فدراسیون از پایان نامه هایی که با موضوع فوتبال و حوزه های وابسته در دانشگاه علامه طباطبائی انجام می شود، اتخاذ شد.

لازم به ذکر است، در پایان این جلسه، مقرر شد در آینده نزدیک، تفاهم نامه ای در جهت تحقق اهداف همکاری دو جانبه به امضای رؤسای این دو سازمان برسد.