درخشش دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی در چهارمین دور رقابت عکاسی شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم

۰۶ مرداد ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۴۱۵ خبر روز
نتایج چهارمین دور رقابت عکاسی شبکه دانشگاه‌های راه ابریشم با موضوع تجارت و بازار در تاریخ 12 جولای 2019 برابر با 21 تیرماه 1398 از سوی تیم داوری این رقابت واقع در سئول، کره جنوبی اعلام شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این دور از رقابت‌ها الهه ساحل از دانشگاه هرات کشور افغانستان که از سوی دانشگاه علامه طباطبائی به این شبکه معرفی شده بود توانست مقام نخست و جایزه بزرگ این رقابت را که سفربه شهر آلماتی کشور قزاقستان، میزبان امسال نشست سالیانه این شبکه دانشگاهی است، به خود اختصاص دهد.

همچنین امیرحسین گلپور از دانشگاه گیلان و تیپاک تیمالسینا از دانشگاه کاتماندو کشور نپال نیز مشترکا در جایگاه بعدی این رقابت قرار گرفتند.

باقر نصیر از دانشجویان مستعد و کوشای دانشگاه علامه طباطبائی و از برندگان سال پیش این رقابت نیز امسال در میان برگزیدگان ویژه رقابت عکاسی قرار گرفته‌اند.

همچنین مسعود کازرونی و سامان خدایاری از دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی نیز در میان برگزیدگان این رقابت جای دارند.