مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبائی برگزار می کتد: «ابتکار کمربند و راه قدرت‌های بزرگ»

۲۵ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۳۵ خبر روز
مرکز مطالعات چین دانشگاه علامه طباطبائی با برگزاری سلسله نشست‌های تخصصی؛ راه‌های همکاری مشترک ایران و چین را با حضور استادان و صاحب‌نظران بررسی می‌نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، به دنبال راه‌اندازی مرکز مطالعات چین شناسی در دانشگاه علامه طباطبائی، برگزاری سلسله نشست‌هایی در این مرکز، نشست هم‌اندیشی با عنوان « ابتکار کمربند و راه قدرت‌های بزرگ » با سخنرانی استادان دانشگاه و صاحب‌نظران 26 تیرماه در مرکز آموزش عالی بیمه اکو برگزار می‌شود.
در این نشست که دومین جلسه از جلسات چهارگانه مرکز مطالعات چین با موضوع طرح کمربند و راه ابریشم است، آقایان دکتر محمدکاظم سجادپور، دکتر جهانگیر کرمی، دکتر محمود شوری، دکتر غلامعلی چگنی زاده، دکتر مجتبی تویسرکانی و خانم دکتر پانته‌آ محبی زنگنه حضور و سخنرانی خواهند داشت.
لازم به ذکر است این نشست 26 تیرماه از ساعت 30/16 در محل موسسه آموزش عالی بیمه اکو واقع در خیابان توانیر برگزار خواهد شد.
index_41520.jpg