جشن دانش آموختگی 1000 دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبائی

۲۴ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۳۲۹ خبر روز
مراسم جشن دانش‌آموختگی 1000 دانش‌آموخته مقاطع مختلف تحصیلی دانشگاه علامه طباطبائی با حضور رئیس دانشگاه، معاونان، مدیران بخش‌های فرهنگی و دانشجویی، استادان دانشگاه علامه طباطبائی 25 تیرماه جاری در محل سالن همایش‌های برج میلاد برگزار می‌گردد.
 جشن دانش آموختگی 1000 دانش آموخته دانشگاه علامه طباطبائی
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم هزار دانش‌آموخته شامل، 500 دانش‌آموخته کارشناسی، 400 دانش‌آموخته کارشناسی ارشد و 100 دانش‌آموخته در مقطع دکتری اتمام دوره تحصیلی خود را در کنار یکدیگر و با حضور مسئولان دانشگاه و خانواده خود جشن می‌گیرند.
در این مراسم که با استقبال دانش آموختگان دانشگاه برای حضور در مراسم مواجه شده است از 500 دانش آموخته رتبه اول تا سوم کلیه رشته‌های تحصیلی در تمام مقاطع تحصیلی تقدیر خواهد شد.
لازم به ذکر است این مراسم سه شتبه ۲۵ تیرماه جاری از ساعت ۱۴ الی ۱۸ در محل سالن همایش های برج میلاد برگزار خواهد شد.
photo_2019-07-15_21-43-19_41505.jpg