حضور کاردار سفارت ژاپن در دانشگاه علامه طباطبائی به منظور گسترش همکاری‌ها

۲۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۹۶ خبر روز
با حضور کاردار سفارت ژاپن در تهران 100 جلد کتاب اهدایی از سوی بنیاد نیپون ژاپن به دانشگاه علامه طباطبائی رونمایی شد.
حضور کاردار سفارت ژاپن در دانشگاه علامه طباطبائی به منظور گسترش همکاری‌ها
IMG_0868_41385.jpg
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، در این مراسم که در راستای سیاست توسعه روابط علمی بین المللی دانشگاه علامه طباطبائی و نیز شناساندن زبان، فرهنگ و تمدن کشور ژاپن به دانشجویان و اساتید ایرانی از سوی دو طرف تدارک دیده شده بود، کاردار و مدیر اطلاع رسانی سفارت ژاپن در ایران با حضور در دانشگاه علامه طباطبائی ۱۰۰ جلد کتاب را به کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشگاه اهدا نمودند.
در این مراسم گفتگوهایی با دکترعلومی یزدی معاون پژوهشی، دکتر مهدی طاهری رئیس کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد و نیز دکتر تیشه یار مدیر همکاری های علمی بین المللی دانشگاه، در خصوص گسترش همکاری های دانشگاه با بنیاد نیپون ژاپن و حمایت این سفارتخانه از آن صورت گرفت.