اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان در خصوص فراخوان برگزیدگان ادبی کشور در سال 1398

۱۶ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۶۰ خبر روز
بنیاد ملی نخبگان در اطلاعیه ای ضمن فراخوان انتخاب برگزیرگان ادبی کشور (استادان و دانشجویان) در سال 1398 شرایط شرکت در فرایند این ارزیابی را اعلام کرد.
اطلاعیه بنیاد ملی نخبگان در خصوص فراخوان برگزیدگان ادبی کشور در سال 1398
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، بنیاد ملی نخبگان با هدف ارتقاء فعالیت های نخبگانی در حوزه زبان و ادبیات فارسی و تجلیل از بزرگان ادب فارسی، تسهیلات ویژه ای را به برگزیدگان ادبی کشور در دو رده «مستعد برتر ادبی» و «سرآمد ادبی» اعطا می نماید.
در این اطلاعیه شرایط لازم برای بهره مندی از تسهیلات در دو بخش به صورت مجزا آمده است:

«مستعدان برتر ادبی»

- آثار زبانی وادبی آنان دارای نشانه هایی خلاقانه، نوآورانه، واجد ارزش های ادبی و متفاوت با کار عموم باشد.
- احوال و آثار آنان معرف تخلق به ادب اسلامی، التزام عملی به نظام اسلامی و آیین ملی باشد.
- متقاضیان در محدوده سنی 15 تا 40 سالگی باشند.

«سرآمدان ادبی»

- صاحب سبک و شیوه ای نوآورانه در آفرینش آثار ادبی بوده، سال های متمادی از عمر خود را در آن شاخه ادبی به صورت فعال و پیشرو سپری کرده باشند.
- متقاضیان در محدوده سنی بالاتر از 40 سال باشند.
یادآوری1: برگزیدگان باید اولاً حد نصاب امتیاز لازم را از فعالیت های نخبگانی ادبی به دست آورند و ثانیاً کیفیت آثار آنان به تأیید شورای شناسایی برگزیدگان ادبی رسیده باشد.
یادآوری 2: متقاضیان به شکل فردی یا با معرفی از سوی نهادهای معتبر ادبی (دانشگاه ها، انجمن های علمی، نهادهای تخصصی ادبی و....) می‌توانند در فرایند ارزیابی شرکت کنند.
براساس این اطلاعیه متقاضیان می توانند حداکثر تا پایان شهریورماه سال جاری با مراجعه به سامانه جامع اطلاعاتی بنیاد ملی نخبگان به نشانی sina.bmn.ir ثبت نام و درخواست خود را ارسال نمایند.