مدرسه تابستانی ترجمه با موضوع ترجمه مطبوعاتی، ادبی، و تحقیقات مطالعات ترجمه برگزار می‌شود

۱۲ تیر ۱۳۹۸ | ۰۴:۳۰ کد : ۹۲۴۶ خبر روز
پژوهشکده مطالعات ترجمه دومین مدرسه تابستانی خود با موضوعات ترجمه مطبوعاتی، ادبی و تحقیقات مطالعات ترجمه را از تاریخ 15 لغایت 19 تیرماه جاری برگزار می‌نماید.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه، شرکت در این مدرسه با تدریس استادان دانشگاه علامه طباطبائی برگزار خواهد شد، برای عموم آزاد است و دانشجویان دانشگاه علامه طباطبائی از تخفیف برخوردار خواهند بود. همچنین از سوی این پژوهشکده کارگاه مقاله‌نویسی ویژه اعضای هیئت‌علمی دانشگاه علامه طباطبائی در تاریخ ۱۸ تیرماه برگزار خواهد شد. لازم به ذکر است مدرسه تابستانی و نیز کارگاه مقاله‌نویسی ویژه استادان دانشگاه علامه طباطبائی در محل دانشکده ادبیات فارسی و زبان‌های خارجی برگزار خواهد شد و علاقه‌مندان به منظور کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 88690022 داخلی 192 تماس حاصل نمایند.

RCTS_2019_Summer_School_copy_41242.jpg